Kes tahab saada külalisblogijaks selles blogis?

Lugupeetud blogi lugejad,
Kas te teate palju infoturbe küberkuritegevuse uurimise OSINT ja ohu luureandmete kogumise kohta, sealhulgas küberohtude osalejate uurimise kohta? Kas olete huvitatud saada külalisblogijaks selles blogis, kus teil on võimalik jõuda ühe parima ja kõige mitmekesisema publikuga julgeolekutööstuses alates 2005. aasta detsembrist, mis koosneb turvaekspertidest, teadlastest, müüjatest ja organisatsioonidest, sealhulgas küberkuritegevuse uurijatest USA luureteenistuse ja õiguskaitseasutuste ja -organisatsioonide seas?
Kes on Dancho Danchev ja mis on Dancho Danchevi blogi?
“Sõltumatu töövõtja | Astalavista.com 2003-2006 | Astalavista.box.sk 2020-2022 | Lovely Horse osaleja | Slashdotted kaks korda | Ex-ZDNet | Ex-Webroot | Won Jessy H. Neal Award | Won SCMagazine Award | Took Down the Koobface Botnet | Presented at the GCHQ with the Honeynet Project | SCMagazine Who to Follow on Twitter for 2011 | Participated in a Top Secret GCHQ Program called “Lovely Horse” | Identified a major victim of the SolarWinds Attack – PaloAltoNetworks | Found malware on the Web Site of Flashpoint | Tracked monitored and profiled the Koobface Botnet and exposed one botnet operator | Made it to Slashdot two times | My Personal Blog got 5. 6M Page Views alates detsembrist, 2005 | Minu vana Twitter konto sai 11,000 jälgijad | Mul oli keskmiselt 7,000 RSS lugejad minu blogi | Mul on oma vinüül “Blue Sabbath Black Cheer / Griefer – We Hate You Dancho Danchev” tehtud Kanada kunstnik | Praegu töötab Astalavista.box. sk | Andsin intervjuu DW-le Koobface botneti kohta | Andsin intervjuu NYTimesile Koobface botneti kohta | Andsin intervjuu Vene OSINT-le | Jeffrey Carri Taia Globali poolt peamise konkurendina loetletud | Esines GCHQ-s | Esines Interpolis | Esines InfoSecis | Esines CyberCampis | Esines RSA Europe’is”.
MÄRKUS: Teie külalispostituse artiklid võivad olla kirjutatud kas inglise või emakeeles. Teeme seda!
Saatke mulle e-kiri inglise keeles aadressil dancho.danchev@hush.com seoses selle võimaluse kohta päringuga, mis sisaldab lühikest tutvustust, sealhulgas võimalusel LinkedIn-profiili või CV-d, ja ma võtan teile peagi ühendust, et värvata teid ja tutvustada teid ametliku külalisblogijana minu isiklikus blogis.

Ole kursis! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Unit-123.org E-shop Owner Information

Who is Dancho Danchev?

Unit-123.org

Focused on delivering daily batches of personally-produced never-ending supply of high-quality and never-published and released before classified and sensitive Intelligence Deliverables.

Latest Products