Kuka haluaa tulla vieras bloggaaja tässä blogissa?

Hyvät blogin lukijat,

Tiedätkö paljon tietoturvasta kyberrikollisuuden tutkimuksesta OSINT ja uhkatiedustelun keräämisestä, mukaan lukien kyberuhkatoimijoiden tutkimus? Oletko kiinnostunut ryhtymään vierailevaksi bloggaajaksi tähän blogiin, jossa voit tavoittaa yhden parhaista ja monipuolisimmista yleisöistä tietoturva-alalla joulukuusta 2005 lähtien, joka koostuu tietoturva-asiantuntijoista, tutkijoista, myyjistä ja organisaatioista, mukaan lukien tietoverkkorikollisuuden tutkijat, Yhdysvaltain tiedustelupalveluyhteisö ja lainvalvontaviranomaiset ja -organisaatiot?

Kuka on Dancho Danchev ja mikä on Dancho Danchevin blogi?

“Itsenäinen urakoitsija | Astalavista.com 2003-2006 | Astalavista.box.sk 2020-2022 | Lovely Horse Participant | Slashdotted Two Times | Ex-ZDNet | Ex-Webroot | Won Jessy H. Neal Award | Won SCMagazine Award | Took Down the Koobface Botnet | Presented at the GCHQ with the Honeynet Project | SCMagazine Who to Follow on Twitter for 2011 | Osallistui GCHQ:n huippusalaiseen ohjelmaan nimeltä “Lovely Horse” | Tunnistettiin SolarWinds-hyökkäyksen merkittävä uhri – PaloAltoNetworks | Löytyi haittaohjelmia Flashpointin verkkosivuilta | Jäljitettiin Koobface-botverkkoa ja paljastettiin yksi bottiverkon ylläpitäjistä | Pääsi Slashdotiin kaksi kertaa | Henkilökohtainen blogini sai 5. sijan. 6M Page Views Joulukuusta 2005 lähtien | Vanha Twitter-tilini sai 11 000 seuraajaa | Minulla oli keskimäärin 7 000 RSS-lukijaa blogissani | Minulla on oma vinyyli “Blue Sabbath Black Cheer / Griefer – We Hate You Dancho Danchev”, jonka on tehnyt kanadalainen taiteilija | Tällä hetkellä käynnissä Astalavista.box. sk | Annoin haastattelun DW:lle Koobface-bottiverkosta | Annoin haastattelun NYTimesille Koobface-bottiverkosta | Annoin haastattelun venäläiselle OSINT:lle | Jeffrey Carrin Taia Global on listannut minut merkittäväksi kilpailijaksi | Esitelty GCHQ:ssa | Esitelty Interpolissa | Esitelty InfoSecissä | Esitelty CyberCampissa | Esitelty RSA Europessa”

HUOMAUTUS: Guest Post -artikkelisi voidaan kirjoittaa joko englanniksi tai omalla äidinkielelläsi. Tehdään tästä totta!

Lähetä minulle sähköpostia englanniksi osoitteeseen dancho.danchev@hush.com, jossa tiedustellaan tätä tilaisuutta, mukaan lukien lyhyt esittely ja mahdollisesti LinkedIn-profiili tai ansioluettelo, ja palaan pian takaisin sinulle ajatuksella värvätä sinut ja esitellä sinut virallisena vierasbloggaajana henkilökohtaisessa blogissani.

Pysy kuulolla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Unit-123.org E-shop Owner Information

Who is Dancho Danchev?

Unit-123.org

Focused on delivering daily batches of personally-produced never-ending supply of high-quality and never-published and released before classified and sensitive Intelligence Deliverables.

Latest Products