Wie wil gastblogger worden op deze blog?

Beste bloglezers,

Weet je veel over informatiebeveiliging cybercrime onderzoek OSINT en threat intelligence verzamelen inclusief cyber threat actors onderzoek? Bent u geïnteresseerd om een gastblogger te worden op deze blog waar u in staat bent om een van de beste en meest diverse doelgroepen binnen de beveiligingsindustrie te bereiken sinds december 2005 die bestaat uit beveiligingsdeskundigen onderzoekers leveranciers en organisaties waaronder cybercriminaliteit onderzoekers de Amerikaanse Intelligence Community en wetshandhavingsinstanties en organisaties?

Wie is Dancho Danchev en wat is Dancho Danchev’s Blog?

“Independent Contractor | Astalavista.com 2003-2006 | Astalavista.box.sk 2020-2022 | Lovely Horse Participant | Slashdotted Two Times | Ex-ZDNet | Ex-Webroot | Won Jessy H. Neal Award | Won SCMagazine Award | Took down the Koobface Botnet | Presenteerde bij de GCHQ met het Honeynet Project | SCMagazine Who to Follow on Twitter for 2011 | Nam deel aan een Top Secret GCHQ Programma genaamd “Lovely Horse” | Identificeerde een belangrijk slachtoffer van de SolarWinds aanval – PaloAltoNetworks | Vond malware op de website van Flashpoint | Traceerde en profileerde het Koobface Botnet en ontmaskerde een botnet operator | Kwam twee keer op Slashdot | Mijn Persoonlijke Blog kreeg 5.. 6M Page Views Since December, 2005 | My old Twitter Account got 11,000 followers | I had an average of 7,000 RSS readers on my blog | I have my own vinyl “Blue Sabbath Black Cheer / Griefer – We Hate You Dancho Danchev” made by a Canadian artist | Currently running Astalavista.box. sk | Ik gaf een interview aan DW over het Koobface-botnet | Ik gaf een interview aan NYTimes over het Koobface-botnet | Ik gaf een interview aan Russian OSINT | Opgenomen als een belangrijke concurrent door Jeffrey Carr’s Taia Global | Gepresenteerd bij de GCHQ | Gepresenteerd bij Interpol | Gepresenteerd bij InfoSec | Gepresenteerd bij CyberCamp | Gepresenteerd bij RSA Europe”.

OPMERKING: Uw gastartikel kan zowel in het Engels als in uw moedertaal worden geschreven. Laten we dit doen!

Stuur mij een e-mail in het Engels op dancho.danchev@hush.com waarin u informeert naar deze mogelijkheid, inclusief een korte introductie met eventueel een LinkedIn-profiel of een CV, en ik neem binnenkort contact met u op met het idee om u in te schrijven en voor te stellen als officiële Gastblogger op mijn persoonlijke blog.

Blijf op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Unit-123.org E-shop Owner Information

Who is Dancho Danchev?

Unit-123.org

Focused on delivering daily batches of personally-produced never-ending supply of high-quality and never-published and released before classified and sensitive Intelligence Deliverables.

Latest Products